Gyermek „snecifogó” verseny 2021.06.06. – Csopak

A Csopak-Paloznak Horgász Egyesület 2021.június 6-án XVII. alkalommal rendezte meg a hagyományos gyermek horgászversenyét. A versenyre 19 gyermek nevezett két korcsoportban. Sajnos a verseny kezdetekor az időjárás egy kiadós záporral üdvözölte a résztvevőket. Szerencsénkre a zivatar 15 perc után elvonult. A versenyzők nagy lelkesedéssel, és izgalommal kezdték meg a horgászatot a szülők csak halak horogról való megszabadításban segédkezhettek. A verseny 3 órás időtartamú volt. A kifogott küszök darabszáma és összsúly került értékelésre.

A következő eredmények születtek:

10 év alatti korcsoport:
I: Kohuth Noel Nimród 1019 pont
II. Hevér Szaffi 852 pont
III:Zsidai Viktor 559 pont

10 év feletti korcsoport:
I. Etlinger Zalán 1482 pont
II. Kiss Botond 1303 pont
III. Puska Zoltán 1076 pont

A legfiatalabb fiú versenyzők: Sarkadi Márton 4 éves, Zseli Flóra 5 éves

Minden helyezést elért versenyző a MOHOSZ által kiírt, a HUNOP pályázatunk keretében elnyert feeder horgászbotot, valamint a Balatoni Halgazdálkodási ZRt által felajánlott a Balatonra érvénes éves gyermek horgászjegyet nyert. A legfiatalabb versenyzők horgászbotot, horgászzsinórt és úszót nyertek.

A támogatók jóvoltából a versenyzők és a kísérő szülők pizzát és üdítőt kaptak.

Köszönetünket fejezzük ki a versenyt támogatóknak: Csopak Stég tulajdonosai Szécsi Sándor, Csontos Zoltán; Csopaki Mandulavirág óvoda konyhája; veszprémi Pecakunyhó; Erdős Péter Ev.; Filing bisztró Csopak.

— Hideghéthy Csaba (fényképek: Hideghéthy Csaba)