Csopak-Paloznak Horgászegyesület

KÖZÉRDEKŰ INFORMÁCIÓK – KÖZGYŰLÉS ÉS EGYEBEK

Tisztelt Horgásztárs!

Értesítjük, hogy Egyesületünk 2021. évet záró közgyűlését 2022. április 23-án szombaton 9:00 órakor tartjuk, melyre tisztelettel meghívjuk.

A közgyűlés helye: Csopak az Egyesületi Horgásztanya udvarán! (Csopak Sport u. 13) 

Alapszabályunk szerint – amennyiben a helyszínen aláírt részvételi jegyzékből megállapítható, hogy a közgyűlés a meghirdetett időpontban határozatképtelen – úgy a közgyűlést 2022. április 23.-án 9:30 órára az eredetileg meghirdetett napirenddel ismételten összehívjuk. Az új időpontra összehívott közgyűlés az Alapszabály értelmében a megjelentek létszámától függetlenül határozatképes.
A Közgyűlés nem nyilvános, azon csak az egyesületi tagok és az elnökség által meghívott személyek vehetnek részt! 
Napirendi pontok:
1, Az elnökség beszámolója a 2021. évben végzett munkáról (He elnök)
2, 2021. évi pénzügyi beszámoló
3, 2022. évi költségvetési terv ismertetése (elnök h.)
4, Felügyelő bizottság beszámolója
5, A fegyelmi bizottság elnökének beszámolója
6, Az elnyert pályázat kapcsán elkészült kikötői terv ismertetése, elfogadása. 
7, Vegyes ügyek
8, Elnöki zárszó 

Tájékoztató a sporttársak részére!!
Tekintettel a SARS-CO V-1 és a Sars-CO-V-2 koronavírus okozta világjárvány miatt  a közgyűlés nyílt térben kerül megrendezésre a szájmaszk viselése nem kötelező, de ajánlott! 
Kérjük azon horgásztársakat, akik 2021-2022 évben léptek be az egyesületbe a közgyűlésen feltétlenül vegyenek részt!    

Horgászjegy árusítás: 
Az egyesületi pénztár nyitva tartása a www.csopakhe.hu honlapon megtalálható jegyváltás elektronikus úton is lehetséges Hatvári Lajosnénál ( tel. 06205783889), az egyesület pénztárosánál a csopakhe@freemail.hu e-mail címen.

A horgásztanya április 10.- június 15.,  szeptember 15.- november 30. időszakban szombati napokon 9.00 – 12.00 óra között tart nyitva. 

Tájékoztató azon sporttársak részére, akik a közgyűlésen nem tudnak részt venni: 
A tavaszi „Pintér Imre”egyesületi horgász emlékverseny 2022. május 21.(szombaton) 8:00 órától 12:00 óráig a csopaki strand kijelölt területén kerül megrendezésre. 

Közösségi munka: 2022.április 30. 9.00 óra (szombat) munkavégzés a horgásztanyán és a kikötőkben. A közös munka után ebéd  a horgásztanyán. A közgyűlés által meghatározott közösségi munka egyénileg is végezhető (fűnyírás, karbantartás, kikötői munkák stb.) előzetes egyeztetés alapján! 

A Gyermek horgászversenyt 2020. Május 22.
A pontos helyszínt és a kezdés időpontját a Facebook oldalon és a honlapunkon tesszük közzé. 

A hagyományos Egyesületi Családi Napot  2022. szeptember hónapban rendezzük meg. Az időpontról a www.csopakhe.hu honlapon és a Facebook oldalunkon tájékoztatjuk az egyesület tagjait! 

Tájékoztatjuk az egyesület tagjait, hogy az aktuális híreket, értesítéseket az egyesület honlapján www.csopakhe.hu tesszük közzé. 

Az egyesületi tagok által befizetendő tagdíjról, Állami jegy áráról, ESZH (Egységes Szövetségi Hozzájárulás) mértékéről,  a Balatoni területi jegy áráról, és egyéb költségekről www.csopakhe.hu honlapon található tájékoztató!   

Megjelenésére feltétlenül számítunk!!   

Csopak, 2022.  április 13.                                 

Csopak-Paloznak HE elnökség