hcsaba bejegyzései

2019.február 16. közgyűlési határozatok!

1, A közgyűlés többségi szavazattal elfogadta, hogy a Csopak-Paloznak Horgász Egyesület használatában lévő horgászcsónak kikötő stégek legalizálása (engedélyeztetése) érdekében, a mederhasználati díj költségeinek megfizetése miatt, a csónakkikötési kikötési díjat 20.000 Ft azaz húszezer /Forint/ év összegre emelje. A kikötőstégek engedélyeztetési … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Nincs kategorizálva |

Közgyűlés!

Tudósítás a Csopak- Paloznak HE közgyűléséről! A Csopak-Paloznak Horgász Egyesület 2019. február 16-án tartotta 2019. beszámoló és tísztújjító közgyűlését. A közgyűlésen maghívott vendégként részt vett Ambrus Tibor Csopak község polgármestere, Regdon László ezredes a balatonfüredi rendőrkapitányság vezetője, Dr Táncsics Aladár … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Nincs kategorizálva |

Választási szabályzat

CSOPAK-PALOZNAK HORGÁSZEGYESÜLET VÁLASZTÁSI SZABÁLYZATA I. Általános rendelkezések I.1. A választási szabályzat (továbbiakban: szabályzat) célja annak biztosítása, hogy a Csopak-Paloznak Horgászegyesület (továbbiakban: Egyesület) tagjai választói jogaikat egységes, áttekinthető eljárási szabályok alapján, törvényes keretek között, demokratikus módon gyakorolhassák. I.2. Az alapszabályban foglaltak … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Nincs kategorizálva |