hcsaba bejegyzései

Figyelem!

Pénztári órák június hónapban: Június 08. és 15. 9.00-12.00 óra között a horgásztanyán! Ezt követően ebben az évben már az egyesületnél, az előzetesen meghirdetett időszak szerint nem folyik horgászjegy árusítás! Aki elmulasztotta a horgászokmányok kiváltását ( Horgász regisztráció, Állami horgászjegy … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Nincs kategorizálva |

XVIII. snecifogó gyermek horgászverseny.

Május 25-én  a Csopak-Paloznak Horgász Egyesület  XVIII. alkalommal rendezett agyerek horgászoknak horgászversenyt. 19 gyerek részvételével ragyogó napsütésben került sor a verseny lebonyolítására. Sajnos a résztvevőkkel ellentétben a halak nem mutattak nagy érdeklődést, igy csak szerény fogási eredmények születtek. A két … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Nincs kategorizálva |

2019. április 13-án tartotta a Csopak-Paloznak Horgász Egyesület, elhunyt Pintér Imre horgásztársunk emlékére rendezett szezonnyitó horgászversenyét. Az időjárás nem kedvezett a versenyhez, szeles esős hűvös időben,13 felnőtt és 4 gyermek horgász jött el a versenyre. Nem csak az időjárás a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Nincs kategorizálva |