2022 – PÉNZTÁR NYITVA TARTÁS / Jegyértékesítés / FIZETENDŐ DÍJAK –

Tisztelt Horgásztársak!

A horgászjegyek értékesítése Online a tavaly évhez hasonlóan ( e-mail címre megírva az igényt – válaszban értesítés az utalandó összegről – engedélyek postázása) történik.

Fontos tudni, hogy a kártya fizikai megléte nem feltétele a horgászengedély kiváltásának, de az igen, hogy rendelkezzünk regisztrációval, és megfizessük a kártya költségét. Az erről szóló visszaigazolás birtokában jogosultak vagyunk a horgászokmányok kiváltására, ha megadjuk hat jegyű sorszámát kártyánknak.

Az ÁLLAMI és BALATONI TERÜLETI jegyek értékesítése az alábbiak szerint lehetséges a horgásztanyán:

A sárgával megjelölt napokon 9:00 – 12:00 között várunk Benneteket szeretettel. Az ügyintézés megkönnyítése érdekében kérek mindenkit, hogy a FOGÁSI NAPLÓ leadása a jegyvásárlás előtt már történjen meg. Megkérnék mindenkit, hogy mielőtt megérkezne a Horgász tanyára egy kis papírra írja le, hogy milyen ügyeket szeretne elintézni és a szükséges pénzt pontosan készítse elő – ezzel időt spórolunk. Továbbá az új rendszer kéri a személyes okmányok egyeztetését is, ezért kérlek Benneteket, hogy a SZEMÉLYI IGAZOLVÁNY legyen nálatok. Köszönöm, hogy figyeltek ezekre!

A 2022. évben érvényes díjakat az alábbi táblázat tartalmazza:

Balatoni horgászattal kapcsolatos 2022. évre érvényes díjszabás azonos az alábbi 2021. évi díjszabással:

További jó egészséget! Vigyázzunk Egymásra!

Dr. Horváth Imre
Elnök